Zoek
Sluit dit zoekvak.

Levertijd

Bestellingen worden binnen 1 tot 3 werkdagen verzonden.

Verzendkosten

Alle bestellingen worden verzonden via PostNL.
De verzendkosten binnen Nederland zijn €3,99. 
De verzendkosten naar België zijn €7,50.

Bestelling ophalen

Het is mogelijk je bestelling op te halen bij Woordbedrijf. Als je bij het afrekenen kiest voor de optie ‘ophalen in Pijnacker’, betaal je geen verzendkosten. Je ontvangt een e-mail met mogelijke ophaaltijden.

Retour

Mocht je (een deel van) je bestelling willen retourneren, dan kan dat binnen 14 dagen nadat je de bestelling hebt ontvangen. De kosten van de retourzending zijn voor jou.

Stuur een e-mail met je bestelnummer en bankgegevens naar marianne@woordbedrijf.nl en verzend het pakket naar:

Woordbedrijf – retourzending

Bergse Maas 25

2641VV Pijnacker

Na ontvangst van het pakket wordt het aankoopbedrag zo snel mogelijk teruggestort. Als je de hele bestelling retourneert, krijg je ook de kosten van de heenzending terug.

Klachten en garantie

Ik ben trots op mijn producten en doe dus mijn best om ze in perfecte staat aan jou te leveren. Helaas kan er (bijvoorbeeld tijdens de verzending) iets gebeuren waardoor je niet tevreden bent. Neem in dat geval zo snel mogelijk contact met mij op via e-mail: marianne@woordbedrijf.nl. Ik ga ervan uit dat we dan samen tot een oplossing komen.

Daarnaast wil ik je graag wijzen op het volgende: vanaf 15 februari 2016 is het voor consumenten in de EU ook mogelijk om klachten aan te melden via het ODR-platform van de Europese Commissie. Dit ODR-platform is te vinden op http://ec.europa.eu/odr. Wanneer jouw klacht nog niet elders in behandeling is dan staat het je vrij om je klacht te deponeren via het platform van de Europese Unie.